FLASH Secondment i Brussel

news
29 Oct 2023

Advokatfullmektig Andreas Helle har denne høsten jobbet to uker fra DLA Pipers kontor i Brussel, gjennom FLASH Secondment. Dette er et utvekslingsprogram som gir advokater muligheten til å jobbe fra et av våre DLA Piper-kontorer rundt om i verden.

Jeg jobber i bank- og finansavdelingen, der vi vanligvis samarbeider med kollegaer fra mange ulike land på prosjektene våre. Jeg hadde lyst til å lære mer om hvordan våre internasjonale kolleger jobber, så Flash var en flott sjanse til å få den erfaringen.

På FLASH secondment møter man også kolleger fra andre land som deltar på utvekslingsprogrammet. Det er lagt opp et sosialt program slik at man får muligheten til å knytte kontakter over landegrensene.

Jeg hadde lyst til å lære mer om hvordan våre internasjonale kolleger jobber, så Flash var en flott sjanse til å få den erfaringen.

I løpet av de to ukene har jeg sammen med de andre secondees besøkt blant annet Belgian Beer World-museet, Atomium-bygningen og EU-parlamentet. I tillegg har vi vært på dagstur til Gent og Brugge, samt besøkt DLA Pipers kontor i Antwerpen.

Arbeidsmiljøet på Brussel-kontoret er svært hyggelig, de fleste sitter i åpent kontorlandskap slik at det er lav terskel for å diskutere og snakke sammen med kolleger. Vi spiste lunsj sammen på restauranter i nærheten av kontoret eller på "the village," som er kontorets felles kjøkkenområde. Dessuten blir det servert frokost på kontoret daglig!

Arbeidsmiljøet på Brussel-kontoret er svært hyggelig, de fleste sitter i åpent kontorlandskap slik at det er lav terskel for å diskutere og snakke sammen med kolleger.

Brussel og Belgia er kjent for sin rike ølkultur, men matkulturen er også veldig bra! Vi har kost oss med mange porsjoner moules-frites og belgiske vafler i løpet av oppholdet. Brussel er en livlig og svært internasjonal by.