FLASH Secondment i London

news
03 Jan 2024

Advokatfullmektig Oscar Lorentz Melaa har vært to uker på utveksling hos DLA Piper sitt kontor i London denne høsten. Utvekslingsprogrammet FLASH arrangeres årlig for at våre advokater skal få mulighet til å bygge nettverk på tvers av landegrensene og oppleve en annen kontorkultur.

Jeg så virkelig frem til å få et ansikt på folk jeg allerede har samarbeidet med digitalt, samt lære hvordan jobbhverdagen er i andre land. Det har vært mye sosialt på programmet med felles lunsjer og middager, og vi har opplevd flere av de vanlige turistattraksjonene slik som London Eye og båttur.

Jeg så virkelig frem til å få et ansikt på folk jeg allerede har samarbeidet med digitalt, samt lære hvordan jobbhverdagen er i andre land.

Jeg har også vært på amerikansk fotballkamp sammen med en kollega fra Sør Korea og Sør Afrika, som også deltok på utvekslingsprogrammet. 

DLA Pipers London kontor er veldig stort og moderne. De har eget treningsstudio, og det er til og med muligheter for å ta musikktimer på kontoret! Det er svært sømløst å jobbe fra en av de andre DLA Piper kontorene, og jeg møtte også flere kolleger fra Oslo kontoret som var innom for møter. 

DLA Pipers London kontor er veldig stort og moderne. De har eget treningsstudio, og det er til og med muligheter for å ta musikktimer på kontoret!