Utveksling til Budapest

news
29 Oct 2023

Fast advokat Johan André Eikrem var høsten 2023 på et fem ukers utvekslings-opphold på DLA Pipers kontor i Budapest. Som et globalt advokatfirma er dette en av mulighetene vi kan tilby våre ansatte, slik at vi kan jobbe enda bedre på tvers av landegrensene.

Her ligger DLA Pipers eneste kontor i Ungarn, som ligger fint plassert på Buda-siden av Budapest. På kontoret er de ca. 100 ansatte, og jeg har blitt tatt godt imot av mine ungarske kolleger fra første dag.

Den første uken har vært både spennende og utfordrende, på en positiv måte. Arbeidsmiljøet er veldig inkluderende. Siden kontoret ikke har kantine spiser vi lunsj ute på sjarmerende nabolagsrestauranter, som er et sosialt og hyggelig avbrekk i arbeidsdagen.
budapest_01

Her har jeg tilbrakt fem uker med hyggelige ungarske kollegaer, sommertemperaturer, utsøkt ungarsk vin og helgeutflukter til blant annet Balatonsjøen og Banská Štiavnica i Slovakia.

Like viktig som både sommertemperaturer og helgeutflukter er erfaringene jeg tar med meg hjem og de erfaringene jeg har fått muligheten til å dele med tvisteavdelingen i Budapest.

Jeg tror alle av oss har godt av å komme ut av våre vante mønster iblant. Å oppleve en ny kultur og et nytt miljø er både berikende og selvutviklende.