Iris, vår globale nettverksgruppe for LGBT-ansatte og allierte

Nyhet
13 nov 2019
Saker

Visste du at enkeltpersoner kan være opptil 30% mindre produktive når de ikke kan være åpne om hvem de er på jobb? Et godt arbeids- og fagmiljø forutsetter mangfold og åpenhet. I DLA Piper har vi derfor opprettet Iris, en global nettverksgruppe for LGBT-ansatte og allierte (LGBT eller LHBT står for lesbiske, homofile, biseksuelle og transpersoner).

Gruppen skal fremme et inkluderende arbeidsmiljø og øke bevisstheten rundt LGBT på arbeidsplassen. Med kontorer over hele verden er vår innsats for å forstå, verdsette og inkludere mangfold en del av vår kultur og samfunnsansvar.

Studier viser at 1/3 av alle LGBT-personer frykter å bli behandlet annerledes av sine medarbeidere hvis de er åpne om sin identitet på arbeidsplassen. Som en ikke LGBT-person er det viktig å ikke være redd for å stille spørsmål, og gjøre seg selv og andre kjent med det ukjente.

I DLA Piper har vi fire grunnverdier som vi lever etter både overfor klienten og våre kollegaer. Det å være støttende og det å vise mot er to av disse. Vi tror at å fremme likestilling, mangfold og inkludering gjør oss til en bedre arbeidsgiver, gjør det mulig for oss å bygge de mest effektive teamene for våre kunder samt levere service av beste kvalitet. For å bidra i kampen om like rettigheter og et enda bedre arbeidsmiljø, er våre ansatte stolte over å støtte og delta i Oslo Pride.

\IRIS